Köpvillkor 


I vår webbshop visas priser inklusive moms. 


Efter din beställning (genom webbshop eller genom mail/kontaktforumlär) skickar vi en orderbekräftelse med bifogad faktura för ditt köp. 

Sedan 2024-03-19 har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda fakturor med betalningsvillkor 10 dagar från orderdatum vid köpesummor över 5000 kr. Detta på grund av ett flertal sena eller uteblivna betalningar från kunder under gällande lågkonjuktur. För köp över 5000 kr gäller därför förskottsbetalning och vi behöver se att inbetalningen är på väg för att skicka er beställning. Maila oss gärna ett kvitto på er inbetalning om ni vill att vi skickar er order direkt, så skyndar vi på leveransen så mycket det går. Önskar ni betala er order i efterhand med 10 dagars betalningsvillkor så kontakta oss för en kreditkoll i samband med beställning. Vid finansiering genom Wasa Kredit överlåts fordran till Wasa så snart vi mottagit signerat avtal från er. 


I samtliga priser på alla produkter utan Sweeper Collector och våra markplattor ingår frakt inom Sverige. Vid ordrar där frakt är exkluderat återkommer vi med fraktpris för godkännande av dig som kund innan vi skickar er beställning. 


När din beställning är registrerad hos oss bekräftas den med en orderbekräftelse. Kontrollera noga så att alla uppgifter stämmer. Har du inte fått din orderbekräftelse nästkommande vardag ber vi dig kontakta oss igen för att säkerställa att din order gått fram.


Greystone Maxi Vac & Paddock Vac:

Vi lämnar 1 års garanti på våra maskiner från Greystone. Garantifel på motor åtgärdas på certifierad Hondaverkstad dit du som kund själv ombesörjer transporten. Garantin från Honda gäller under förutsättning att service gjorts regelbundet enligt bifogad manual.

Garantin gäller inte slitage och skada som uppkommit under oaktsamt användande. Garantin gäller heller inte om inte bifogade instruktioner för hur maskinen skall användas har efterföljts. Vid export, köp inom EU utanför Sverige samt i de fall där kunden själv ombesörjt frakten står vi inte för fraktkostnader vid eventuella garantiåtaganden. 

När maskinen inte används skall slangen tömmas på vatten och lämnas rengjord och torr. Garantin omfattar inte onormalt slitage på slangen och ej heller om vatten eller gödsel varit stående i slangen under förvaring. 

Små ojämnheter i plasten och mindre ytrost på metalldelar kan förekomma vilket anses som normalt och inget som påverkar funktionaliteten. 


Paddock Cleaner Sweeper Collector

Vi lämnar 2 års garanti på maskinen Sweeper Collector. Då din maskin levereras ber vi dig att noggrant kontrollera varan samt uppmärksamma eventuella skador på emballaget. Om emballaget är skadat ber du speditionsombudet att skriva en notering om detta. Vi rekommenderar inte att du inte tar emot en produkt som är skadad vid leverans samt omgående tar kontakt med oss.


I enlighet med Konsumentköpslagen tillämpar vi ångerrätt vid distansköp i 14 dagar från att du mottagit din vara. Du som kund ombesörjer och bekostar då returfrakt. Vi återbetalar hela varans värde inom 14 dagar efter vi mottagit varan under förutsättning att varan är oanvänd och i nyskick. Är varan använd eller skadad av er dras kostnad för detta av från återbetalning. Vi rekommenderar er att dokumentera (med bilder) varans skick innan den skickas, i fall att transportskada skulle uppstå. Returblankett finns för nerladdning här. Ifylld returblankett kan postas med brev eller mailas, men skall vara oss till handa senast 14 dagar efter att varan mottagits av er. 


I samband med kontakt genom vårt kontaktformulär, e-post eller telefon erhåller Muddy Motor AB i regel personuppgifter. Muddy Motor AB garanterar att dessa personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vid var tid gällande personuppgiftslagstiftning och vårt företags integritetspolicy. De kunduppgifter som du lämnar till oss används i våra register för eventuell mailkonversation, orderhantering, fakturering och eventuell framtida kontakt. Uppgifterna förs inte vidare till någon tredje part. De uppgifter vi behöver för att kunna handlägga er order hanterar vi enligt dataskyddsförordningens GDPR, vilket bland annat innebär att du som kund kan be oss om utdrag om vilka uppgifter vi har om dig om så önskas. I samband med att ni kontaktar oss godkänner ni att vi använder oss av de uppgifter ni lämnat för att kunna hantera er order eller besvarar era frågor.
 

 


 

 


 

                   


Post
Samtal
Karta