Vi är exklusiva importörer och återförsäljare av Greystones produkter i Skandinavien.Underlätta din vardag och gör städningen till något roligt med världens mest sålda gödselsug. 


Vi levererar en driftsäker maskin som är stabil, tålig och väl testad på marknaden. Plasten är rotationsgjuten av högsta kvalité och riskerar inte att spricka. Dessutom är plasten lätt att hålla ren. Våra vakuumsugar kopplas efter en fyrhjuling, traktor eller liknande och gör renhållningen både enkel och rolig. Användningsområdet är stort och vår målgrupp varierar från häst- och alpackakunder till kommuner, golfbanor, kyrkogårdar, byggföretag och fruktodlingar. Inget material passerar motorn vilket gör att maskinen även kan användas till att suga upp vatten eller blöta löv ur stupränna och trädgård. 


För att ge dig som kund bästa tänkbara service försöker vi i den mån det går att själva leverera maskinen ut till dig. (Gäller inte norra Sverige och Gotland). I samband med leverans erbjuder vi också en genomgång om hur maskinen fungerar och en möjlighet för dig som kund att ställa frågor. När vi själva inte kan sköta leveransen samarbetar vi med Schenker som står för transporten. Självklart är du som kund alltid välkommen att ringa oss om det uppstår frågor kring din maskin! 


Maskiner El & Redovisning i Jönköping är ett familjeägt aktiebolag som sommaren 2014 tog över all försäljning och import av Greystones produkter från Australien till Skandinavien. Vi är ett väletablerat växande företag som har funnits på marknaden i flera år, en trygghet för dig som kund vad gäller garantier och köp av reservdelar framåt. Vi finns i Bankeryd utanför Jönköping. 


Vi erbjuder även förmånliga finansieringslösningar både för företag och privatpersoner genom Wasa Kredit! er

 

-         Ansökan tar bara på några minuter

-         Välj den månadskostnad som passar Er bäst

-         Betala i din egen takt

-         Snabbt, enkelt och smartder även företagsleasing via Wasa Finans . 
 

ExternalVideoWidget