Vill du underlätta din vardag har vi produkterna för dig!  

Muddy Motor AB (tidigare M.E.R i Jönköping AB) familjeägt aktiebolag som sommaren 2014 tog över all försäljning och import av Greystones produkter från Australien till Skandinavien. Nytt i vårt sortiment är markförstärkande plattor och utegolv från Hahn med 20 års garanti. Vi är ett väletablerat växande företag som har funnits på marknaden i flera år, en trygghet för dig som kund vad gäller garantier och köp av reservdelar framåt. Vår butik Muddy ligger i Bankeryd strax utanför Jönköping där vi förutom våra vakuumsugar och markförstärkare också säljer fyrhjulingar, mopeder, ATV-tillbehör, hjälmar, motoroljor och mycket mer. Välkomna att besöka oss om ni vill se våra produkter i verklighet innan beställning! 

Vår blåa gödselsugar är vår mest populära produkt och vi har kunder över hela norra Europa. Vi importerar våra Greystonesugar från Australien och vi levererar en driftsäker maskin som är stabil, tålig och väl testad på marknaden, det är världens mest sålda gödselsug! Plasten är rotationsgjuten av högsta kvalité och riskerar inte att spricka och är dessutom lätt att hålla ren. Våra vakuumsugar kopplas efter en fyrhjuling, traktor eller liknande och gör renhållningen både enkel och rolig. Användningsområdet är stort och vår målgrupp varierar från häst- och alpackakunder till kommuner, golfbanor, kyrkogårdar, byggföretag och fruktodlingar. Att suga upp gödsel är det överlägset bästa sättet att få helt rent i hagen och undvika tillväxt av flugor och parasiter. Gräset får dessutom bästa förutsättningarna för att växa vidare utan döda fläckar. Sugen är dessutom mycket exakt och suger bara upp det ni vill på alla underlag, vilket ofta är viktigt på tex ridbanor och grusgångar. Maskinen fungerar lika bra på alla underlag, jämna och ojämna, grus och gräs, både långt, kort, blött och torrt. Inget material passerar motorn vilket gör att maskinen även kan användas till att suga upp vatten eller blöta löv ur stupränna och trädgård. Vi kan även erbjuda paket med ATV/UTV från Segway, Goes och Hisun tillsammans med våra populära sugar med förmånlig rabatt. Kontakta oss gärna så hjälper vid er att skräddarsy just ert paket!

Vi kan nu även erbjuda Padock Cleaner Sweeper Collector som med hjälp av borstar och motor suger upp gödseln snabbt och smidigt. Denna maskin passar för er som har platta hagar och paddockar och för er som inte är så rädda om underlaget (rekommenderas ej till tex ridbanor). Vill man få riktigt rent (tex. för att bli av med blodmask) rekommenderar vi dock manuell sugning, alltså med våra maskiner Maxi Vac eller Paddock Vac. Kontakta oss gärna så hjälper vi er med en lösning som passar för era behov. 


Klicka här för att komma till Muddy!
Vi erbjuder även förmånliga finansieringslösningar både för företag och privatpersoner genom Wasa Kredit! er

 

 

-         Ansökan tar bara på några minuter

-         Välj den månadskostnad som passar Er bäst

-         Betala i din egen takt

-         Snabbt, enkelt och smart
 

ExternalVideoWidget


Post
Samtal
Karta