Köpvillkor 


25 % moms tillkommer på samtliga priser.


Vi erbjuder köp mot faktura med 10 dagars betalningsvillkor. Vid finansiering genom Wasa Kredit överlåts fordran till Wasa så snart vi mottagit avtal och leveransgodkännande från er. 


Samtliga priser är inkl. frakt inom Sverige.


När din beställning är registrerad hos oss bekräftas den med en orderbekräftelse. Kontroller noga så att alla uppgifter stämmer. 


Vi lämnar 1 års garanti på våra maskiner undantaget motorn som levereras med 3 års garanti då löpande service enligt bifogat underlag från Honda är gjord. 

Garantin gäller inte slitage och skada som uppkommit under oaktsamt användande. Garantin gäller heller inte om inte bifogade instruktioner för hur maskinen skall användas har efterföljts.


Små ojämnheter i plasten kan förekomma vilket anses som normalt och inget som påverkar funktionaliteten. 


Då din maskin levereras ber vi dig att noggrant kontrollera varan samt uppmärksamma eventuella skador på emballaget. Om emballaget är skadat ber du speditionsombudet att skriva en notering om detta. Vi rekommenderar inte att du inte tar emot en produkt som är skadad vid leverans samt omgående tar kontakt med oss.


De kunduppgifter som du lämnar till oss används för orderhantering, fakturering och ev. framtida kontakt. Uppgifterna förs inte vidare till någon tredje part.

Finansieringslösningar för både privatpersoner och företag!


Företagsleasing:

Vid förfrågan räknar vi fram en aktuell offert med olika alternativ på lösningar. Ni väljer själva avbetalningstid samt eventuell första förhöjd insats. Offerten är på inget sätt bindande. 


Finansieringslösning för privatpersoner:

Delbetala med en förmånlig finansieringslösning från Wasa Kredit!

Nedan finner du de alternativ och möjligheter som erbjuds. Välj själv vilken månadskostnad som passar just dig. Finansieringen är flexibel och kan när som helst förtidslösas utan extra kostnader. Nedan kan kan ni enkelt se vad den totala kostnaden hamnar på. Kampanjavgiften är alltså en engångskostnad, medans administrationsavgiften är en månadskostnad. 


 

 

Självklart kan du som Kund, när som helst, amortera extra eller förtidslösa vår kredit eller lån avgiftsfritt.

*Kampanjavgiften är en engångsavgift och tillkommer på första aviseringen.

**Effektivränta vid 100 000 kr se tabell.